Påmelding

Påmelding til Naborunden 2022
Påmelding startet 22. november 2022 kl. 09.00.

Naborunden er kun for barn født 2009-2013. Det er ikke tillatt å melde på yngre eller eldre barn. 


Via påmeldingslinken  melder seg på til en kø og bestiller et antall plasser. Om det er ledig plass får man en epost med link til påmeldingsskjemaet.  Man har hele dagen på å fylle ut skjemaet når man først har fått plass. De plassene som ikke blir brukt blir frigitt neste dag.

Startkontingenten er  kr 300,- for alle tre rennene tilsammen.
For 2013-årgangen er Naborundenluen inkludert i startkontingenten, og denne blir delt ut sammen med startnummeret av din klubb. 

Dersom tidtaking til påmeldte løper ikke ønskes etter rennene, må dette krysses av spesielt i påmeldingsskjemaet. Tiden vil være tilgjengelige ved å søke på deltagerens navn under linken "Tider" på Naborundens hjemmeside. 

Husk at du  være  betalende medlem av en av klubbene*  som arrangerer og være født i år 2009-2013 for å kunne delta. Det er ikke tillatt å melde på yngre eller eldre barn. 
Er du ikke det, slettes du fra startlistene uten refusjon.
* Fossum, Heming, Njård, Ready, Røa, Sørkedalens, Try, Vestre Aker og ØHIL.

Det gjøres dog oppmerksom på at antall deltagere er begrenset til 1500, og at påmeldingen stenger ved fulltegning. Ved fulltegning har arrangørene av Naborunden dessverre ikke anledning til å administrere ventelister eller formidle bytte av startnummer. 


Endring av navn/klasse eller overdragelse av startnummer
Dersom du har endringer i  påmeldingen (navn/årsklasse), vil det være mulig å endre dette ved å gå inn på påmeldingslinken på Naborundens hjemmeside og bruke koden du fikk oppgitt på bekreftelsen ved påmeldingen i feltet kjøpt/overtatt plass. Det er også denne koden som brukes ved overdragelse av nummer. Det vil gå ut bekreftelse pr mail når endringen er foretatt. 

Forbehold
Naborunden forbeholder seg retten til å endre dato og sted for rennene.----------------------------------------------------------------------------------


Undersider (4): her HER påmelding Uten navn
Comments